3 in 1 Kombo Ebook Rumah Lelong


3 in 1 Kombo Ebook Rumah Lelong 


ADA ORANG BELI RUMAH LELONG DENGAN BERILMU,

AWAL-AWAL MENANG BUAT UNTUNG RM200,000.

ADA ORANG BELI RUMAH LELONG TANPA BERILMU, 

AWAL-AWAL DAH RUGI RM50,000 


   Ebook 1


 11 Real Case Study merangkumi pembelian dari lelongan bank berdasarkan pengalaman sebenar Penulis . Terbaru, penulis berjaya membeli Rumah di Tengah Bandaraya Kuala Lumpur pada harga 46% dari harga pasaran. Harga semasa RM 1 JUTA manakala penulis memenangi pada harga RM 460,000 sahaja!

• Hartanah yang baru siap belum pun setahun sudah pun dilelong dengan harga yang MURAH dari harga pasaran semasa. Ini peluang terbaik untuk anda membeli secara lelongan tetapi mesti kena ada ilmunya baru dapat keuntungan maksima dan zero kerugian. 

 Anda boleh lihat lokasi kediaman dan harga yang penulis menang. Ini adalah real case study, bukan sekadar teori bukti pembelian penulis sendiri dilampirkan untuk dijadikan rujukan.

 Waktu beli dari lelongan awam pun dah buat untung sebab harga menang jauh lebih murah dari harga pasaran semasa.

 Waktu  beli dari lelongan awam pun dah buat untung sebab harga menang jauh lebih murah dari harga pasaran semasa.


   Ebook 2

 Panduan lengkap bagi anda yang ingin membeli hartanah lelong sama ada melalui ebidding ataupun offline. Tidak perlu lagi melantik ejen, kelebihan tambahan anda sendiri boleh menawarkan service ejen kepada bakal pelanggan. Nampak peluang buat duit?

 Setiap langkah langkah perlu difahami sebelum membeli hartanah lelong bagi mengelakkan sebarang risiko kerugian.

 Sebelum beli mana mana hartanah lelong , wajib baca panduan ini dulu .

 Ulasan berkenaan PoS , butiran hartanah ada diceritakan dalam karya ini

 Setiap process flow telah ulas dengan terperinci bagi memudahkan anda memahami cara cara dan tips dalam pembelian hartanah lelong

 Ini boleh memaksimumkan lagi keuntungan anda dalam pelaburan hartanah lelong.

 Menarik? 

 Teruskan bacaan


   Ebook 3

 Ebook ini merupakan pengenalan tentang hartanah lelong.

 Kenapa harga rezab hartanah lelong murah?

 Faham dulu process flow pelaburan hartanah lelong dan nilaikan sendiri sama ada berbaloi atau tidak untuk masuk bidding unit lelong tersebut

 Kenapa bayar lebih jika anda boleh dapat yang lebih murah dari pasaran lelong.

 Fahami jerangkap yang terdapat di dalam pasaran hartanah lelong.

 Jangan terperangkap dan mengalami kerugian yang meragut kemanisan dalam pembelian hartanah lelongan.

 Pelajari langkah demi langkah untuk memastikan keuntungan direbut dan dimanfaat sebaik mungkin.

 Elakkan keuntungan bertukar menjadi kerugian yang besar sekiranya anda tidak ketahui cara yang sebenar.

 Ebook ini membantu anda faham dan mengalak mengulangi kerugian yang dialami oleh pembeli lain yang membeli melalui hartanah lelongan.

 Tak sabar nak dapat sekarang? Skroll bawah untuk pembelian segera.


Sepanjang saya berada dalam bidang hartanah rumah lelong, ada 5 permasalahan utama yang selalu diutarakan

    1. Macamana nak pilih rumah lelong terbaik dan menguntungkan untuk dibeli?

    2. Kat mana nak tengok senarai ribu-ribu listing rumah lelong supaya senang nak cari dan pilih?

    3. Macamana cara Step By Step untuk buat bidaan rumah lelong TANPA menggunakan ejen / orang tengah?


    4. Macamana cara nak elakkan kesilapan semasa membeli rumah lelong?


5. Macamana cara nak beli dan bida rumah lelong secara dalam talian je?

..... dan banyak lagi.

Baiklah, mari saya nak cerita tentang KELEBIHAN MEMBELI RUMAH LELONG:


    1. Rumah lelong menawarkan harga yang JAUH LEBIH RENDAH dari harga pasaran.


    2. Rumah lelong banyak pilihan kawasan.. setiap negeri ada je rumah lelong tau..


    3. Kos guaman lebih murah dan tidak perlu bayar kos S&P (Sales & Purchase Agreement)


    4. Rumah lelong tidak perlu tunggu masa yang lama kerana kawasan tersebut sudah ‘matured’


    5. Kadar keuntungan LEBIH TINGGI dan LEBIH CEPAT kerana boleh memiliki rumah di bawah harga pasaran sehingga mencecah 40%.

    Semuanya saya kupas satu persatu lebih lengkap dan padat di dalam eBook Kombo Rumah Lelong ni.


Mari kita kenali lebih dekat siapakah Penulis?




Nama saya Shafie bin Bustan. Kalau orang dah kenal kat internet, biasanya mereka panggil saya Pie2020. Berasal dari Melaka dan sekarang menetap di Bangi, Selangor. Saya merupakan seorang pelabur tegar dalam rumah lelong. Pengalaman saya dalam bidang rumah lelong ni sudah menjangkau 13 tahun! Rumah lelong pertama yang saya beli adalah pada tahun 2007 lagi. Sampai sekarang, saya masih aktif menjual beli rumah lelong dan mengajar orang tentang cara membeli rumah lelong tanpa menggunakan ejen..

Saya juga kerapkali dipanggil oleh akhbar-akhbar untuk menyiarkan artikel-artikel tentang rumah lelong ni..
Anda boleh lihat bukti gambar saya di bawah ini:






Shafie Bustan mempunyai pengalaman yang sangat luas dalam industri rumah lelong dengan ratusan kali telah berada di dewan lelongan awam dari tahun 2005 hingga sekarang  . Pengalaman-pengalaman berharga beliau selama 15 tahun ini hari ini beliau kongsikan dalam 3 in 1 Kombo E-book rumah lelong ini .


Ilmu padat ini dikongsikan kepada anda pembaca e-book ini untuk anda dapat jadi seorang pelabur hartanah lelong yang berilmu dan buat keuntungan yang maksima serta mengelakkan diri dari melakukan kesilapan dalam pembelian rumah-rumah lelong kelak dan alami kerugian yang sepatutnya boleh dielakkan. 



Harga setiap satu E-book ini adalah RM35 . Bermakna 3 e-book ini berharga RM35 x 3 naskah = RM105 . Hari Ini 3 in 1 Kombo E-book Rumah Lelong ini , harganya cuma RM69 sahaja. 


Langgan sekarang & anda akan dijemput masuk ke Secret Group FB sebagai rujukan  berpanjangan anda dalam dunia lelongan.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
3 in 1 Kombo Ebook Rumah Lelong -Edisi 2020 (Jualan Khas)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel affiliaterumahlelong@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaPMC Maju Resources
No. Akaun512268553250
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN