3 in 1 Kombo Ebook Rumah Lelong


STRESS BETUL

Bila Tengok Harga Property Sekarang Tengah MELAMPAU Tingginya 

Bila harga dah tinggi  macam tu, macam mana la kita nak beli kan... Komitmen tinggi kot.. Nak lulus loan pun susah

Relaks.. Relaks..

Setiap masalah.. Pasti ada SOLUTION...

Jom kita tengok peluang membeli RUMAH LELONG dengan harga MURAH !!

Aik? Rumah Lelong? 

Macammana cara nak menang bid? Nak tengok senarai rumah lelong kat mana ya?

Saya tahu.. Macam-macam persoalan yang sedang bermain di fikiran anda..

Sila bertenang dan baca dulu sampai habis.. anda akan temui SOLUSI nanti.


Sebelum itu, mari kita berkenalan seketika..

Nama saya  Shafie bin Bustan . Kalau orang dah kenal kat internet, biasanya mereka panggil saya  Pie2020. Berasal dari Melaka dan sekarang menetap di Bangi, Selangor. Saya merupakan seorang pelabur tegar dalam rumah lelong. Pengalaman saya dalam bidang rumah lelong ni sudah menjangkau 13 tahun! Rumah lelong pertama yang saya beli adalah pada tahun 2007 lagi. Sehingga sekarang, saya masih aktif menjual beli rumah lelong dan mengajar orang tentang proses flow membeli rumah lelong..
Saya juga kerapkali dipanggil oleh akhbar-akhbar untuk menyiarkan artikel-artikel tentang rumah lelong ni..
Anda boleh lihat bukti di bawah ini:




ADA ORANG BELI RUMAH LELONG DENGAN BERILMU, AWAL-AWAL MENANG BUAT UNTUNG RM200,000.

ADA ORANG BELI RUMAH LELONG TANPA BERILMU,  AWAL-AWAL DAH RUGI RM50,000 


Sepanjang saya berada dalam bidang hartanah rumah lelong,

ada  5 PERMASALAHAN UTAMA  yang selalu diutarakan

    1. Macamana nak pilih RUMAH LELONG TERBAIK dan MENGUNTUNGKAN?
    2. Kat mana nak tengok senarai beribu-ribu LISTING RUMAH LELONG lelong supaya senang nak pilih?
    3. Macamana cara STEP BY STEP untuk buat BIDAAN rumah lelong?

    4. Macamana cara nak ELAKKAN KESILAPAN dan RISIKO semasa membeli rumah lelong?

5. Macamana cara nak BELI DAN BIDA RUMAH LELONG secara online - E-BIDDING je?..... dan banyak lagi.


Baiklah, mari saya nak cerita tentang  

KELEBIHAN MEMBELI RUMAH LELONG :


    1. Rumah lelong menawarkan harga yang  JAUH LEBIH RENDAH  dari harga pasaran.

    2. Rumah lelong BANYAK PILIHAN kawasan.. setiap negeri ada je rumah lelong tau..

    3. KOS GUAMAN LEBIH MURAH dan tidak perlu bayar kos S&P (Sales & Purchase Agreement)

    4. Rumah lelong TIDAK PERLU TUNGGU MASA YANG LAMA kerana kawasan tersebut sudah ‘matured’

    5. Kadar keuntungan  LEBIH TINGGI  dan  LEBIH CEPAT  kerana boleh memiliki rumah di bawah harga pasaran sehingga mencecah 40%.

    Semuanya saya kupas satu persatu lebih lengkap dan padat di dalam eBook Kombo Rumah Lelong ni.


   Ebook 1


 11 Real Case Study merangkumi pembelian dari lelongan bank berdasarkan pengalaman sebenar Penulis. 

 Anda boleh lihat lokasi kediaman dan harga yang penulis menang. Ini adalah real case study, bukan sekadar teori bukti pembelian penulis sendiri dilampirkan untuk dijadikan rujukan.

 Waktu beli dari lelongan awam pun dah buat untung sebab harga menang jauh lebih murah dari harga pasaran semasa.


    Ebook 2

PANDUAN LENGKAP bagi anda yang ingin membeli hartanah lelong sama ada melalui ebidding ataupun offline. 

  • Panduan ini WAJIB dibaca sebelum beli rumah lelong

 SETIAP LANGKAH-LANGKAH perlu difahami sebelum membeli hartanah lelong bagi mengelakkan sebarang risiko kerugian.

 Sebelum beli mana mana hartanah lelong , wajib baca panduan ini dulu .

 Ulasan berkenaan PoS , BUTIRAN HARTANAH ada diceritakan dalam karya ini

 Setiap process flow telah ulas dengan terperinci bagi memudahkan anda memahami cara cara dan tips dalam pembelian hartanah lelong

 Ini boleh memaksimumkan lagi keuntungan anda dalam pelaburan hartanah lelong.

 Menarik? Teruskan bacaan


    Ebook 3

 Ebook ini merupakan pengenalan tentang hartanah lelong.

 Kenapa harga rezab hartanah lelong murah?

 Faham dulu process flow pelaburan hartanah lelong dan nilaikan sendiri sama ada berbaloi atau tidak untuk masuk bidding unit lelong tersebut

 Kenapa bayar lebih jika anda boleh dapat yang lebih murah dari pasaran lelong.

 Fahami jerangkap yang terdapat di dalam pasaran hartanah lelong.

 Jangan terperangkap dan mengalami kerugian yang meragut kemanisan dalam pembelian hartanah lelongan.

 Pelajari langkah demi langkah untuk memastikan keuntungan direbut dan dimanfaat sebaik mungkin.

 Elakkan keuntungan bertukar menjadi kerugian yang besar sekiranya anda tidak ketahui cara yang sebenar.

 Ebook ini membantu anda faham dan mengalak mengulangi kerugian yang dialami oleh pembeli lain yang membeli melalui hartanah lelongan.

 Tak sabar nak dapat sekarang? Skroll bawah untuk pembelian segera.


Terbaru, penulis berjaya membeli Rumah di Tengah Bandaraya Kuala Lumpur pada harga 46% dari harga pasaran. Harga semasa RM 1 JUTA manakala penulis memenangi pada harga RM 460,000 sahaja!

Hartanah ini yang belum pun DUA tahun siap tetapi sudah pun dilelong dengan harga yang MURAH dari harga pasaran semasa. Ini peluang terbaik untuk anda membeli secara lelongan tetapi mesti kena ada ilmunya baru dapat keuntungan maksima. Kemudahan dekat sini memang cukup, ada private lift sendiri, ada parking sendiri, lobi, swimming pool, semua cantik-cantik.







Harga setiap satu E-book ini adalah RM49 . Bermakna 3 e-book ini berharga RM49 x 3 naskah = RM147 . Hari Ini  3 in 1 Kombo E-book Rumah Lelong ini , harganya cuma RM69 sahaja. 

Dapatkan Combo Panduan Lengkap Pelaburan Hartanah Lelong ini Cepat !!!


Dan paling MAHAL adalah dapat FREE masuk secret group FACEBOOK yang bernilai RM599

Dalam support group ada macam-macam video sebagai panduan anda dalam Dunia LELONG...

Bertindak segera sebelum harga combo ini NAIK !!

SILA LIHAT TESTIMONI DI BAWAH..
 

 


SEBARANG MASALAH, SILA HUBUNGI 0173183748



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
3 in 1 Kombo Ebook Rumah Lelong -Edisi 2020 (Jualan Khas)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel affiliaterumahlelong@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaPMC Maju Resources
No. Akaun512268553250
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN